HEM

lördag 5 oktober 2013

YOGA ÄR MIN NYA PASSION

Det jag har varit ute efter trodde jag inte skulle finna i Sverige! Man har funnit iallafall tretal studios i city (innanför tullarna) som lever som de lär, när det kommer till yoga. Genuin kärlek, harmoni och vänlighet. Nu var det några år sedan men de finns kvar.
Det jag menar är att jag är ute efter MER än “ytlig fitness yoga” som instrueras av en ytlig kylig instruktör (oftast elaka) som för det mesta bara gått en kort utbildning. Sedan börjat instruera och som “bara” ser
det som en ny träningsform. Där de lär ut teknik, hur man ska andas ut och in, på ett ytligt plan, inget mer. Det är inte “riktig” yoga. Efter att ha haft ena foten i fitness branschen i 15 år kan jag säga att det är väldigt ytligt (och inget är som det verkar och fått höra många goddag yxskaft uttalanden genom åren).
Själv klarade jag bara små dosor i taget. Därför valde jag ha det som en sidosyssla. Ett väldigt medvetet val. Jag instruerade så länge det var kul men är sedan 2011 helt färdig med branschen. FÖR ALLTID. Nu är yoga min nya passion och skitar då internationellt. 🙂
Men har som sagt faktiskt hittat några riktiga yoga studios eller riktiga yogalärare även i Sverige (Stockholm) som utövar riktig yoga allt vad det innebär. De lever som de lär, de är genuina. Det jag är ute efter när det gäller yoga är på ett HELT ANNAT PLAN som man kan finna mest i utlandet. Länder och städer som jag vill besöka. För att lära mig mer. Det är vad jag siktar på.
By the way… jag har alltid varit internationell utav mig, så gräver mer än gärna vad som händer over there bla. Som är många gånger 10-15 år före i mycket innan det kommer till Sverige.
” Do good and goodness will follow you.”