HEM

onsdag 9 oktober 2019

MINA TOPP 5 BÖCKER

Topp 5 böcker


En bok kan förändra ens liv, eller perspektiv eller i alla fall inriktning. Jag har några såna böcker som jag fått en “AHA moment” av. Så har jag fått böcker hemskickad GRATIS från andra sidan jorden av framgångsrika, (bra personer) deras egna böcker. Jag har bara betalt portot. Då har man blivit lite glad. 🙂 På senare år läser jag bara böcker jag lär mig något av eller utvecklas av.

Här är mina topp 5 böcker just nu i alla fall:

1.Rich dad and Poor Dad av Robert Kiyosaki: Denna bok fick jag verkligen en “AHA moment” av. Insåg att man inte behöver leva “the rat rase”.

2.The Secret av Rhonda Ryrne: Om man inte vet eller kan något om ämnet som boken handlar om, är det här en bra första bok. Man bör sedan läsa vidare eller lära sig mer någon annanstans. Tex av lärarna i boken.

3.Having it all av John Assaraf: Vet inte om den här finns på svenska. En bok som man kan läsa flera gånger. Författaren är en av lärarna i The Secret.

4.Think and Grow Rich av Napoleon Hill: Vet inte om denna finns på svenska. Den är publiserad första gången 1937. Men principerna är detsamma fungerar än idag.

5. The Secret Of The Millionarie Mind av T. Harv Ekers: Vet inte heller om denna finns på svenska. Har inte kollat. En bok som man bör läsa flera gånger.

Fick en inbjudan från T. Harv Ekers team till 3 dagars “Millionarie Mind Seminar” GRATIS! Då de var på plast i Stockholm på Södermalm. Jag var där första dagen och det gick jättebra. Det var massa trevliga likasinnade människor där. Andra dagen kom det tyvärr in “härja hjälpare”. Gick efter halva dagen. Inte kul att behöva ha ögon i nacken och hålla koll på dessa, istället för att bara få lyssna och lära mig. Om du nu frågar mig (har fått frågan några gånger) “Hur vet du det?” Om härjarna? Då är mitt svar, sluta förolämpa min intelligens, jag är född så här! Vad är din ursäkt?

P.S. Mitt mål är att bli HELT oberoende. Vill ha FRIHETEN! Det är det som driver mig. Att kunna jobba med vem jag vill, med vad jag vill, hur jag vill, när jag vill och vart jag vill. Inte vara “platsbunden”. Som jag nämnt tidigare är det även lösningen på mitt problem. DVS att inte vara “platsbunden”.